Hoe we werken:

Na het eerste contact maken we een afspraak voor een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we hoe de situatie is waarmee geworsteld wordt.
Daarna spreken we af elkaar op regelmatige basis te zien voor een gesprek, gedurende de tijd die nodig is, al naar gelang uw eigen behoefte. De intentie is het geven van ondersteuning naar gelang de intensiteit die is gewenst.

De sessies kunnen des gewenst worden aangevuld met een persoonlijke yoga en/of meditatie begeleiding door een professionele docente.

Tijdens de sessies kunnen energetische technieken of Reiki worden uitgevoerd om uw welbevinden te bevorderen. Uiteraard altijd in onderling overleg.

Desgewenst bestaat de mogelijkheid in bijzondere gevallen om u persoonlijk te begeleiden in de motivatie weer actief deel te nemen aan de wereld om ons heen door bv. samen wandelingen te maken of aan een bewegingsles zoals yoga deel te nemen. Omdat we weten dat om alleen de eerste stap nemen er eerst een hele hoge drempel zal moeten worden overwonnen.

Na een bepaalde periode volgt er een evaluatie-gesprek waarbij we kijken wat we hebben bereikt en hoe de voortgang al dan niet zal zijn.

De sessies kunnen plaats vinden op de eigen praktijk in het midden van het land, maar ook, indien dit voor u om welke reden dan ook beter uitkomt, bij u zelf thuis.

(In speciale gevallen behoort on-line begeleiding ook tot de mogelijkheden.)

 

Wat kost het?

Het intake gesprek ter kennismaking en beoordeling van de situatie is gratis.
Daarna worden de kosten voor een gesprekssessie bepaalt in onderling overleg, afhankelijk van uw situatie en de duur van de sessie, met een minimum bijdrage van €35 euro per sessie. In bijzondere gevallen kan ook hiervan worden afgeweken. Persoonlijke begeleiding bij activiteiten wordt apart berekend.

 

Wat doen we nog meer?
Buiten onze individuele sessies organiseren en begeleiden wij op aanvraag nog thema praatgroepen ter ondersteuning van bv. één ouder gezinnen, de vrouw in de overgang, opvoeding, voor mantelzorgdragers of potentiele stoppers met roken etc.
De bijeenkomsten kunnen worden aangevuld door een korte yoga en/of meditatie begeleiding (onder andere gegeven door Christel Verhagen) om bij ieder wat makkelijker de weg naar rust in je zelf terug te vinden.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen.