Over

Na psychologie te hebben gestudeerd, vervolgde ons gezin hun weg in Frankrijk. Door het verhuur van vakantiehuisjes kwam ik onbedoeld veel in aanraking met mensen die naarstig op zoek waren naar rust en helderheid vanuit probleemsituaties of ernstige gezondheidsproblemen.
Daar wij toen over enkele paarden beschikten, werden zij betrouwbare assistenten in het op natuurlijke wijze ontstaan van een hulpprogramma tot het (verder) op weg helpen van deze gasten.
Recentelijk verhuisden we terug naar Nederland waar ik mijn hulpprogramma, vervolgde, aangevuld door opleidingen als energetisch geneeskunde, chakra-psychologie, emotiemanagement, depressie en rouwbegeleiding en Reiki.

 

WAT IK DOE:
Iedereen heeft zijn eigen verhaal, en niet iedereen wil de standaard weg van therapieën volgen omdat deze veelal niet beantwoorden aan jouw specifieke behoefte. Of omdat de drempel hiervoor voor jou te hoog ligt.
Daarom bied ik de mogelijkheid om met elkaar jouw situatie in kaart te krijgen en ruimte te zoeken van waaruit jij een of meerdere stapjes verder kan komen.
Zo vind je een objectief luisterend oor en hoewel niemand de garantie kan geven dat de problemen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen, kunnen wij jou zo mogelijk wel een zetje in de goede richting geven.
We bespreken een situatie of probleem, proberen de oorzaak te ontrafelen en hoe er mee om te gaan of de weg naar een oplossing, eventueel aangevuld met ontspanningsoefeningen, ideeën om thuis te overdenken, alles gebaseerd op praktische en goed onderbouwde kennis en ervaring.
Maar het allerbelangrijkste: volledig gericht op u als cliënt. Een 100% individuele aanpak.

Naast algemene gesprekssessies voor velerlei probleemgebieden bied ik ook speciale aandachtssessies ten behoeve van rouwverwerking op allerlei gebied.

 

 

FRANKRIJK


Inmiddels werk ik ook weer deels in Frankrijk waar wij het bedrijf Triquetra (https://tri-quetra.com/nl/) hebben opgericht, die paarden met gedragsproblemen en hun eigenaren weer op weg helpt naar een mooie onderlinge relatie.
Maar waar we ook mensen helpen om de weg terug naar zichzelf weer te vinden.

 

WAT IS “TRIQUETRA”?

Triquetra staat voor de verbinding van Lichaam, Geest en Ziel.
Wij willen verbondenheid uitdragen zowel binnen in je zelf als mens, als met de wereld om je heen.
Triquetra symboliseert de Oneindigheid van het bestaan en de eindeloze mogelijkheden waar over we zelf beschikken om ons zelf en anderen gelukkig te maken.


Als wij goed in ons vel zitten, stralen we dat uit naar onze omgeving, en
inspireren we ook anderen om moeiteloos een betere wereld te scheppen.